Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnad och acceptans av missgrepp, penalism och annan av inom myndigheter eller någon annan stans verkande tjänstepersoners brist på respekt för mänskliga rättigheter är för mig oacceptabelt att låta bli offer för ignorans ...


Ber ej om ursäkt för ...

... att jag sätter ord på
och i skriftade former
här publicerar 
den frustration,
oro, smärta och maktlöshet
vilken håller på
att aktivt erodera 
hela min kropp och själ ...

Men mina nära och kära
betyder mer än allt för mig
och om det stör någons sinnesfrid
att möta det jag förmedlar
om det som håller på att bryta ner,
krossa och förstöra 
någon som jag älskar, bryr mig om
och tycker om
till dess existens 
så som person och individ ...

... är det något
jag fäster föga hänsyn vid ...

Är väl medveten om
rådande konventioner
och vad som anses lämpligt
enligt gällande normer ...

... men att låta det som sker
få ske i tysthet
utan att låta fler
få bli medvetna om 
det som de annars ej
ens skulle få se ...

- Det finns inte 
ens på världskartan
i min medvetenhet
och än mindre i min verklighet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-23 18:24



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Keep on My friend! Nä men gör din grej liksom... du får skriva av dig om behövs...
2015-11-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är fin din engagemang för familj från den delen där bildas inte is skorpa.
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP