Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt stängs sover vi

Sakta smyger sig natten på
och mörkret omsluter mej

då dör dagens brus
och alla dörrar stängs

då inväntar jag nattens ro
där allt försvinner




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-24 16:43



Bookmark and Share


  Maud Louise
Ljuvlig kan vilan vara när hjärnan stängs av ett tag! Att stänga dörren mot dagens brus..... tycker om
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson