Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIII: Järna, Stockholm. 1999.

Ellis har lånat ut en kjol till mig. "Killarna gillar det", säger hon och lägger på mer puder. Jag minns inte pendeltågsresan och jag minns inte vems alkohol jag dricker men jag är snart kraftigt berusad och jag minns känslan av att helt ge upp kontrollen och glömma bort när sista tåget går och inte veta var Ellis tog vägen. Jag är 13 och den här killen är 17 och jag borde inte sitta i hans knä och han borde inte ha sin hand under kjolen jag lånat av Ellis. Han får ett sms från sin flickvän och jag reser mig och går. Jag kommer hem dagen efter, i byxor och utan smink. Mamma ställer inga frågor.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-24 20:26



Bookmark and Share


  Respons VIP
Dessa gör ont att läsa!
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside