Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När din familj hotas så låser du dörren


Du kan aldrig ge mer än du har...

Kärlek och ansvar går hand i hand.
Det är naivt att öppna din dörr och
låta vem som helst komma in utan
urskiljning.

När man går in i någon annans hem
visar man respekt och hänsyn.

Den nödställde som sträcker ut sin
hand i ödmjukhet tas omhand men
kan aldrig kräva att bli försörjd utan
att ge en balanserande motgåva.

Den som tar och inte ger något tillbaka
skapar utarmning.

Så fungerar naturens lagar








Övriga genrer av WyS VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-24 21:37



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du har så rätt i hela ditt tänkande.
Respekt och hänsyn är A och O.
2016-01-05

    ej medlem längre
Så sant och riktigt i alla livets lägen!
2015-11-28

  Lars Hedlin
Insiktsfullhet och stark ;:)
2015-11-26

  M:tin
Så sant skrivet!!!!!
2015-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP