Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för jag har ett namn

Du tog min frihet
..men aldrig får du äga
min lust
mina drömmar
mitt hopp
allt det har jag kvar inom mig
och jag flyr..

Du knäckte min trygghet
..men aldrig får du bryta
mitt mod
min självkänsla
mitt värde
allt det har jag kvar inom mig
och jag flyger..

Du försökte förneka mig helt
..så aldrig får du känna
den jag har varit
den som jag är
den jag ska bli
allt det har jag kvar inom mig
och jag finns..

..för jag har ett namn.




Fri vers (Fri form) av Stephie
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-25 11:19



Bookmark and Share


  Jaseph
Jag blir berörd av denna text
och jag älskar slutackordet.
2015-11-27

  Amari
Bra text!
Berättarjaget finns, har ett namn och kan stå rakryggad, och stolt!
2015-11-26

    ej medlem längre
Tycker om texten!
2015-11-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar styrka och beslutsamhet!
2015-11-25

  mare VIP
Bra, ingen har rätt
att knäcka en
annan människa
härlig styrka
i dina ord!
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Stephie
Stephie