Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärleken tar vid

I denna juletid -
låt hopp om snö och julefrid
bli sann, bli din och min.
Låt kärleken ta vid.

I stugor, julestök -
det doftar gott från julekök
av must, kanel och gröt.
Låt kärleken ta vid.

I skogen, vintersus -
i stad och fjäll tänds juleljus
som skingrar mörkrets hot.
Låt kärleken ta vid.

Vid denna juletid -
när Jesusbarnet föddes hit
till jordens alla folk,
fick kärleken ta vid.

 




Fri vers (Fri form) av Stephie
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-23 04:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt
ett budskap
till världen
om den
sanna
kärleken!
2018-01-28

    carinamnm
Och störst av dem är kärleken!
2017-12-24

  in effigie VIP
vackert om att ha något varmt att samlas vid i tider som dessa....
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Stephie
Stephie