Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ingen frågade

Han, som hon tog
Han, dom pekat ut
"som skulle vara bra för henne"
då kröntes hon gudinna,
lagerkrans och tiara
av dom som såg på

Han, som hon bad gå
för att få vara sig själv
"du har förlorat allt
som var bra för dig"

Nu är hon den dom tystnar för
Hennes känslor
och hennes skratt,
ovälkomna som bäst




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-25 14:19



Bookmark and Share


  cilax VIP
snygg pronomendressyr
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP