Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ser inte bakom bara framför

Det ska vara så fint
dukat i stora rummet
med finaste porslinet

Märkeskläder på
innan folket kommer
åkandes i dyra bilar

där bakom fasaden
är allt perfekt
men under ytan
är det något annat

hennes orgasm
ger mannen ro

spelade hon
eller var det verklighet
där bakom fasaden




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-25 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson