Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan

Jag går rätt in i Karlavagnen.
Det smakar järn i munnen
och någon övar skalor
på ett ostämt piano.
Allting är stort och oändligt.
Oändligt, men fridfullt.
Jag längtar hem.




Fri vers av Persson
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-04-25 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persson