Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud

En gång när jag verkligen
behövde prata med Gud
var det upptaget.

Då lade jag på och har
aldrig försökt igen.
Man är ju inte den som
vill verka efterhängsen




Fri vers av Persson
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-04-25 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persson