Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdag 26 november

Knackar någon på
min dörr idag
är jag borta
och eftersom jag inte är hemma
är jag borta
men kommer hem
när bortavaron slutar
då är jag hemma
från där jag var borta
och kan öppna dörren





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-25 19:18



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Klurigt
2015-11-26

    Marica Dahl
Gillar denna text. Bra skrivet!
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson