Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kappsäck full med sår

 

Men du har förnekat mig

du har vänt mig ryggen

och jag famlar

i intet för att hitta min självkänsla igen

 

för den blev kvar hos dig

 

 det går inte att förstå

mitt hjärta kan inte mäkta

att omfatta

att du inte ville ha mig

 

det spränger mig i bitar

och jag står stel på en tom strand och väntar

i evigheten

med en kappsäck full med sår

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-26 00:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör KRAM
2015-11-26

    ej medlem längre
Nakna smärtsamma ord om känslan att vara övergiven och fråga sig varför....
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell