Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara vore kvar

Jag ser dig
Men du ser inte mig
I en dans så yster
Du lealös snurrar
Runt, runt, runt
Med ett galet leende på läpparna
Dansar och blundar
Glömmer allt som var
Fyller ditt blod och ditt leende med opiater
Ack, så söta
Som den sommardag då du dog

Jag saknar dig
Redan när jag ser dig 
Även fast du inte längre är
Förstärker sorgen i mitt hjärta
När jag för en sekund tror
Att allt kunde bli bra 
Om du bara existerat
I din dans när du glömmer allt

Runt, runt, runt 
Dimman virvlar vidare
Du är borta, försvunnen
Och jag är andlös, tröstlös

Begär. 




Fri vers av Skogsmullen
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen