Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i Blekinge

Dimma över lilla, stygga Blekinge
Om staden lever,
så har jag glömt bort den
när den försvann för mig

Och jag fortsätter i det där trasandet
jag fortsätter i blinda dimman
se ett ögonblick framför sig på vägarna
det ska göra ont nu, på nåt sätt

Jag kunde ju lika gärna göra färdigt det
när jag ändå sabbat det själv
och jag kväver mig nu
på klumpar i min hals

Kollar i dimman nu
för hon är vad som är kvar
jag har varit blind för hennes krigföring
kanske kommer jag tillbaka när kärleken dött




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 14:33



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Blekinge ja, här är det mörkt i dag... vackert skrivet!
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP