Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckan i min hand

Lyckan finns i min hand

blåser över sandkornen

som transformeras

till skira bubblor av drömmar

i regnbågens alla färger

lyssnar till klanger och sorl

långt borta

av stämningar fyllda med

glädje och förväntan

bevekar vemodet

med sötebröd

om vila och bejakelse

ser drömmarna ta form i hisnande

möjligheter




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-26 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin..och spännande!
2015-11-26

  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell