Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen från en barndom

alla bråk alla skrik
alla smällda dörrar
alla svek all panik
alla krossade drömmar
alla sena nätter all ovisshet
alla missade chanser
alla hopp om bättre all omedvetenhet
alla misstänka romanser

barnen kom i kläm mellan allt
förstår inte att du var så kall

alla hej då all misär
alla gånger
alla förlåt för allt det här
så många gånger
alla tårar all gråt
alla klagosånger
alla kalla kårar all rädsla
alla omgångar

barnen fick blåmärken i själen
hon med men också på huden
att ens prata om det är tabu
förbjudet




Fri vers av J.Larsson
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-26 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson