Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan pröva den som läser en del ... Men har lämnat en hel del oskriftat för att ge mer fritt svängrum för funderingarna som kan uppstå om och när ordens förmedlade budskap börjar nå fram ...


Nästan ingenting där ...

... Nästan ingenting här ...

Så det finns 
ju egentligen 
ingenting
att beklaga sig över 
hur det är ...

Men när 
det blir tillräckligt
många nästan ingenting
även om de 
vid ett första påseende
synes vitt spridda runt omkring ...

... kan de samla ihop sig
och i en över tid
allt mer samstämt
verkande kedjereaktion
bli till någonting 
som såväl
sammantaget
som till sina delar
kan bli fullständigt förödande
på flera olika mer
livsavgörande plan för dig ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-26 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP