Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet från ett avlägset tåg


Vaknar upp med kalla fötter
blodfläckar på mina kläder
på väg till söndagskyrkan för att be.

Cirkel, månens ljus
mellan skuggan och glöden
ett litet barn blir fött,
ett litet barn utan horn.




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-27 10:13



Bookmark and Share


  i af apa
spännade!!
utanför boxen text!!
2016-01-07

    Marica Dahl
Klingande vacker poesi som triggar tankarna.
2016-01-04

  Ljusletaren
Intressant text och verkligen intressant/kram
2015-12-01

    ej medlem längre
"Ett litet barn utan horn"....
Trots allt finns det rena, det oskyldiga mitt ibland blod och eld på jorden...
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu