Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klasskamp!


Ropen skallar




vi sluter upp
organiserar
hissar våra röda fanor

går
igenom staden
där ropen skallar

om
jämlikhet
rättvisa
solidaritet
alla människors lika värde

visar vår värld
inte är okej
längre

det vi möts av
folk vänder ryggen mot oss
viskar
skriker

vi kan inte höja skatten mer
de bidragsberoende lever på mina pengar
bra med privata val för mig
det är redan fullt vi kan inte ta emot fler

jävla kommunister




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-27 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N