Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla.... Sverige gå inte mer vilse.


Snacket på stan

Snacket på stan
går i att man säger
SD, nej tack
men
samtidigt talar man deras politik

Snacket på stan
går i att man saknar
hyllar
den politik som
Palme stod för

Snacket på stan
visar att man röstar
Reinfeldt
för han verkar så kompetent

Frågan till de på stan
var står du?
Vilka värderingar är viktiga just för dig

Då tystnar stan
för dem har aldrig tänkt
på det




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-27 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så sannerligen har du rätt! Man är så vilsen p.g.av politikernas svammel och vimsande hit och dit. Tänker man inte själv så vet man inte vad som är rätt och fel!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N