Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett eget space

När man hela tiden

bara tillför sig

influenser utifrån

så måste man

 se till

att man även

lämnar plats

för egna tankar

och funderingar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-27 17:08



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Viktigt att stanna upp och bli här och nu emellanåt.
2015-11-28

  Ingrid Trolle
Visst! Bra
filosofisk text
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP