Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek Kärlek Kärlek! Texten är min men uppbyggnaden av denna är ett försök att skriva liknande melodi den poetiska Eddan av Snorre. https://www.youtube.com/watch?v=M-YCtdu7gAM


Eld,vind och vatten

Kärlek vi letat kärlek vi fått
från djupet av hjärtat och i vänskapligt mått
Du från vatten
och jag från vind
En vänskaplig hand på en vänskaplig kind

Åren har kommit åren har gått
minnen har bleknat men vår vänskap bestått
Du som är vatten
Jag som är vind
låt oss nu öppna ännu en Grind

Kärlek har kommit Kärlek har gått
Fröet vi satte på nytt kan bli sått
med visdom från vatten
med visdom från vind
smids vår kärlek för alltid som blind

I eld vi ska smidas I Eld vi ska gå
två hjärtan samman fogats i kärlek vi stå
Du som är vatten
Jag som är vind
Står du för evigt i kärleken min




Övriga genrer av Spiritualis pastor puer
Läst 240 gånger
Publicerad 2015-11-27 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer