Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg mig vad är gudarnas hemlighet? Förväntningar,drömmar?ödet?


Halvgudarna

Idag är det healing
Rökelser
Väva trådar och säga det löser sig

Universums guider leder
Skapar vägar
Ödet var är och vävs hela tiden
Varför talar dessa tungor inte längre samma språk?

Vattna vissna blommor
varför huggs det träd när träd bör sås?

tid distanserar
Skapar salta hav
Skapar karga vidder
Skapar tidlös väntan
Skapar outhärdlig öken

Jag vill skapa indianernas vidder
Shamanernas sånger
Berättelser om goda tider!






Fri vers (Fri form) av Spiritualis pastor puer
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-25 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer