Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanalisering 2


Grönland!

Blodsmagi
Tatureringar under hakan
överlevnad
hur?
krattande av gravar
krattande av redskap
kokande av lera
kanaliserar bara
vi är gifta med allt

Urdh,verdandi känslor!




Fri vers av Spiritualis pastor puer
Läst 330 gånger
Publicerad 2017-01-08 03:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
Jag är gift med min hustru och vi är FRÄLSTA genom JESU KRISTI BLOD.
Ingen magi med andra ord.
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer