Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mantra i strupsång sittandes på knä, Morgonsång:) Till Moderjord :) (Ljud finns)


Moder gaia Moderjord

Jag helgar moder gaia
Ja jag helar moderjord
Ja helga moder gaia
ja jag helgar moder jord

Jag helgar moder gaia
Ja jag helar moderjord
Ja helga moder gaia
ja jag helgar moder jord




Fri vers (Fri form) av Spiritualis pastor puer
Läst 544 gånger
Publicerad 2017-01-23 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer