Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mor som bar mig i 9 månader, (Adopterad)


Emilia Marina Castellanos

Min moder
Jag tackar dig
Av hela mitt hjärta

Vi skildes åt som bara barn
Du var sjutton jag var ett

Du var,är bara sjutton år äldre än mig
Jag kommer nog aldrig förstå
Hur mycket du måste växt de åren

Min moder du bar mig
Jag tackar dig
av hela mitt hjärta

Moder jag ska vara mer tacksam
att jag överlevde!

Min moder du bar mig
Jag tackar dig
Av hela mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Spiritualis pastor puer
Läst 380 gånger
Publicerad 2017-01-27 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer