Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinterskog,brasa,och frost


Vinterskog

Visdom jag dricker
Men törstar ihjäl
Törstar ihjäl
Törstar ihjäl

Vrider upp knopar
I Hjärta och själ
Hjärta och själ
Hjärta och själ

Frigörs från smärta
I hjärta och själ
Hjärta och själ
Hjärta och själ

Skogar de hela
Hjärta och själ
Hjärta och själ
Hjärta och själ

Trofast i Urmoders
Hjärta och själ
Hjärta och själ
Hjärta och själ





Fri vers (Fri form) av Spiritualis pastor puer
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-27 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer