Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte vad jag skriver,bara skriver


Kanalisering

I det stora hela skulle jag vilja dela med mig allt och detta
Har ett hjärta som är kantat av glädje fröjd och smärta

Jag vet och känner att mitt liv hela tiden varit underbart
Det är mest andra människor som säger sagta ner i din framfart

Jag ber om sorg när jag vill ha den, ger glädje när jag vill få den
Du oförstående om varför jag vill gråta
Kan för evigt vandra i denna gåta




Fri vers (Fri form) av Spiritualis pastor puer
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-08 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritualis pastor puer
Spiritualis pastor puer