Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro mig

Du klarar inte av mig
du tror vi kan känna
du tror att vi kan skapa
även utanför vår fylla

Du gjorde det för mig,
när jag inte berömde ditt skal
som att du blödde till döds utan smicker
som en flagga som dör utan vinden

Men jag är rädd för vad det kommer göra
det du inte klarar, vad det kommer få mig till
jag är mest rädd för att du inte skulle tro
för du klarar inte av mig




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-29 04:38



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Känsla! Trovärdigt närvarande avskalat nära och dina senaste texter berör och öppnar upp.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP