Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första advent





Första advent

pynta
med
stjärnor och ljus
änglar

Andra advent
pynta
med
oro och ångest
pepparkakor

Tredje advent
pynta
med
uppgivenhet och ännu mer ångest
lussekatter

Fjärde advent
pyntar
med
julklappar och desperation
önskan
om att julen aldrig hade
funnits




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-29 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N