Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annans




sakta närmare sig
ljus som vackert glimmar
viskar om glädje som sprids

alla pratar
skattar
ser framemot


sakta dras täcket
över
huvudet
för att försvinna bara
för en liten stund

alla pratar
om
alla som de kommer träffa
vem som kommer
till vem

sakta
låter mörkret får
omsluta
låtas bli osynlig
för att slippa få frågan
om var ska du fira jul?

vem vill höra
om
fylla, konflikter, gräl
brustna förhoppningar
där
ett spel som spelas
för utåt
verka som den
perfekta
julen




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-29 10:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om mångas bistra verklighet!
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N