Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig släckas

Det är mörkt nu. Nattsvart stundtals. Världen slits itu av hat. Goda intentioner krockar med missriktad välvilja. Desperata skrik kvävs av apati. Orken att gräva djupt efter ork tryter. Lögner målas med leende. Det otalbara ges ord dagligen. Hopp en försvinnande valuta. Drömmar väcks av fruktan att sova.

Men denna värld kommer ej krossas. Vi går aldrig under. För du går här.
Det hade aldrig tillåtits att råna oss på ditt leende. Din värme. Meningen med allt.




Fri vers av D.Wilhelmsson
Läst 192 gånger
Publicerad 2015-11-29 14:37



Bookmark and Share


    frun
Kul, jag kommer aldrig att gå under, lita på mig, oavsett vad...Hoppas samma sak gäller dig.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

D.Wilhelmsson
D.Wilhelmsson