Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kryper aldrig för nån

"Aldrig att du kommer få en andra chans",
sjunger jag med till Norlie och KKV

Som om du skulle vilja ha en
som om du skulle be om något av mig
du är så jävla hög

Bara önsketänkande
att du skulle krypa tillbaka,
hamna långt nere vid mina fötter,
och jag skulle se ner på dig

Då skulle jag säga nej,
är vad jag inbillar mig




Fri vers av artaug
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-29 19:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
inför dig kryper man
du är över en

gudinna
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug