Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Anna


När dom försökte titta inuti dig var det ingen som förstod. 
Den storm som härjar i ditt inte har aldrig kunnat namnges. 

För alltid kommer jag minnas dej den kvällen då framtiden och ett stort lovande liv låg förföriskt framför dig. 
Men inget gör mer ont än att se världen i fel färger. 

När din röst ej längre kunde ge ljud till det som tvingade lyckan från dig blev hela din värld ett skrik som bara jag hörde. 

Hur jag önskar att jag kunde ta din smärta från dej. Låta den leva hos mig. Där jag kan ta hand om den. Nära den. Svälta den. Bryta ner den i ett landskap som förstörts.
Ge
Solen
Sina
Strålar 
Tillbaka




Fri vers av D.Wilhelmsson
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-29 20:54



Bookmark and Share


    frun
Å så tråkigt, mina visor är lite gladare här hemma, även om budskapet tycks lite trist, men vad förstår man om inspiration från Svetlana och Norrlandsdikt, med påhälsning i Försvarshögskolan.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

D.Wilhelmsson
D.Wilhelmsson