Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är fronten?

Med stetoskop mot fönstret är mitt liv
hemma fortsätter allt sitt slarv
för utomhus för världsstormen sitt krig

Undrar hur många piller solen behöver käka,
varje dag för att få fortsätta skina
lika många som jag?

Och jag behöver inte mer än fönster,
för att trygga mig
så jag kan lyssna ut

Jag behöver inte mer än tron
på att min mening idag
kan få ge slut på normerna för nästa generation




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-29 22:33



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra!
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP