Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S K U L D

Du fick mig att förakta mig,
Att du inte skäms.
Du borde vetat bättre
än att spela ett spel som du bara kan förlora.

Du har gjort det förr
Varför göra det igen?
Hybris leder ingenstans,
Förutom bakåt
Du är trots allt jag.




Fri vers (Fri form) av De_kallar_oss_poeter
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-30 02:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hybris är det bara om det är fel, du är i sann mening en gudinna, du skall betraktas som det, behandlas som det, accepteras som det, respekteras som det

samt dyrkas och älskas, som det.

Oavsett vad för spel du spelar så är du en gudinna vid din rätt.
2016-03-14

    Marica Dahl
En snygg text med starkt avslut!
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

De_kallar_oss_poeter