Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikaros förbannelse

Om jag hade vingar
Skulle jag flyga högre än alla fåglar
Rakt mot solens strålar
Mot min frihet och
min egen död




Fri vers av De_kallar_oss_poeter
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-14 05:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är solen
2016-08-04

    ej medlem längre
Vacker, stark och sorgsen text om ångest och vanmakt

Tack
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

De_kallar_oss_poeter