Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i skrattens tecken och skönmorgons ton; tackar för inspiration


amfibierus; grod(ord)perspektiv

gruvlig rubrik - amfibierus
grinig ingress - ordperspektiv i all ära och så lite bus

i flöde av eld och av vatten
av nattens överskott
jordens ordsläpp i raseriets hus
varma kan orden vara som lava
men redigera sig till sirius

vilket amfibierus

en groda i marginalens lilla slemmiga grodbo
så rättar vi oss igenom tro, med en röd julebock
pytt inte på småordens då som var
och inte på felande nödkroksgåva

vem har tid att perfekthet lova på rus

'kasatar' är nog eldens giv
så kastar jag upp och iväg på driv

dela med sig i princip är nog säkrast som 'strip'

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-30 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri