Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter i parken på bänken

När man är 65+ skall man sitta på en bänk i en park
och mata de där förbannade fåglarna med bröd som är är
för gammat för att äta trots det bara är 22 dagar gammalt.

På bänken mittemot sitter en 20 plusare med en kort kjol
och stretar medan hon röker kollar in henne
ojdå hon har inga trosor

nu samlas allt mitt blod på ett ställe, det är inte någon banan som reser sig i fickan.
Blir tom i hjärnan kan inte blodet rusa åt rätt håll

Fåglarna blir mätta och jag bara våt och kåt trots 65+
stadens parker kan vara farliga för oss äldre.







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 200 gånger
Publicerad 2015-11-30 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson