Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte vara skiten under din sko

 

 

skriker
vill
inte längre

vara skiten som du
råkat kliva på

är värd
lika
mycket respekt
samma status i samhället
som du

är inte
utan
har en sjukdom

den är en del av mig
men
den är inte det som är jag

det
som du är rädd för
är
jag lika rädd för själv
för jag känner
mina egna demoner väl

sluta behandla
mig
som hundskiten under din sko

hatbrott, diskriminering
kränkningar
tillhör min vardag

står stolt kvar
i mig själv
med tanken
det är för att du inte vet bättre…




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-30 21:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en gudinna
så bör du behandlas
2015-12-15

    ej medlem längre
Du skär rent runt jaget och ställer läsaren mot väggen, men ändå visar förståelse för dumheten. Jag hoppas att det gör att alla tänker efter. Om det Du skriver behöver många av oss veta bättre.
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N