Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns en del mindre väl dolda undermeningar i detta lilla flöde ... ... Det kan i sig göra det lite svårt att se vad det är jag förmedlar till dig ...


Att du visar att du bryr dig ...

... är i sig
stort för mig ...

Att du
förmår 
mig att känna
att du bryr dig
även när
ingen annan är där
och bevittnar 
det du faktiskt gör ...

... är större
och något 
jag verkligen uppskattar 
dig för ...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-12-01 07:00



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En varm och fin
text till dem som
bryr sig. Mjuk och
fin är din uppskattning
2015-12-01

  DominiQueen
Fina Du
2015-12-01

  WyS VIP
Fint förmedlat!
2015-12-01

  Maud Louise
Så fint skrivet! Känner verkligen känslan av uppskattningen. Känner igen
2015-12-01

  Trädskugga
En varm text som visar på möten mellan människor, så mycket större än vi själva...
Tack!
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP