Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å denna natt

Mörkret omsluter mej
jag luktar som en gud
efter duschen
och all deodorant
03.24 betalar hon taxin
hennes man är inte hemma

en ny natt
ett nytt sex
oskrivet.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 191 gånger
Publicerad 2015-12-01 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson