Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till Make Love Not War.


den där kärleken

kan vara så öm att det svider
så stark att det fysiskt gör ont
så varm att man bränner sig
så stor att allt annat känns tomt
kan vara så skör att den försvinner
så liten men ändå betyda allt
så vacker att man gråter
så svag men så fruktansvärt stark
kan få den tyngsta människa att sväva
så högt att hon aldrig kommer ner
så högt att om den dör ut
så kommer hon aldrig att känna mer
kan betyda allt i svåra stunder
så mycket att den räddar liv
så mycket att förlusten får en att gå under




Fri vers av J.Larsson
Läst 228 gånger
Publicerad 2015-12-01 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson