Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt som bara blev så fel

 


i så många år

så många missförstånd

samma svar

i så många år
trott att det är jag

som är orsaken

fått allt tillbaka i ansiktet

så många gånger

så många år

trott att det är jag
som missförstått
som orsakat allt

 

försökt i så många år
försökt

försökt
ställa allt till rätta
visa
att det var jag som var fel
var jag som gjorde fel

idag

vet jag
att så är det inte

jag har inte varit ensam
om allt
bära allt som bara
mitt

alla år som
har
gått förlorade
passerat
har haft fullt upp
med
att ta på mig allt
som mig
som mitt

fel

alla tårar
alla sömnlösa nätter
all ångest
alla slag jag gett mig själv

för allt bara blev fel
missförstått

vet idag
att jag är sams med mig själv
släppt allt
frigjort mig
står på mina ben

långt bort
från allt som bara blev så fel
när jag var fel

har så mycket kvar
att förlåta


mig själv


ingen annan


än bara mig själv





Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-01 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N