Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett läge där man kan vara behjälpt av vägledning från en vän som bjuder sin hand ...


När du vandrat i mörkret ...

... lite längre tid
än vad du från början
ens i din vildaste fantasi
kunde föreställa dig
att du skulle göra i ditt liv ...

... kan det bli
svårt att uppmärksamma
när kampen för överlevnad
och strävan mot ljuset
redan är över och förbi ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-12-02 06:29



Bookmark and Share


  Mike
Starkt och poetiskt! Och jag tror att det finns ljus och hopp längre fram.
2015-12-03

  Carl Mikael Fäldt
Din text sätter igång mig!

"När kampen för överlevnad-och strävan mot ljuset-redan är över och förbi"

Då mina damer och herrar-börjar livet!

Suverän brandfackla detta!


2015-12-02

  Johan Strömstedt
I din bild ser man i framkant ljuset. Det är väl så vi människor överlever, längst där framme finns en låga av hopp, om än så svag ibland.
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP