Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik med bokstäver

Sakta vandrar min tunga nerför din hals
Landar på dina mjuka bröst
De blir hårda när tungan virvlar runt
De smakar gott

Sakta närmar sig tungan det heligaste
Du smakar och luktar som en sommardag
Du låter mej upptäcka dej
Jag ger dej njutning som du gillar.

En ljuvlig tortyr




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 203 gånger
Publicerad 2015-12-02 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson