Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ovanlig dag

Idag är jag totalt uttråkad
skriver inget vettigt
ord blir inte till
i rätt ordning

hopplöst
eller är det ett löst hopp

tänker bara på sex
för då börjar nyheterna på SVT

får jag applåder måste din hjärna
vara som min en karusell

adjö






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-02 14:14



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Har fått någon applåd? Orden beskriver oro, rastlöshet
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson