Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landsväg

 

Slingrande landsväg
med vindarna i håret
släpps tankar fria

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 710 gånger
Publicerad 2006-04-27 06:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en Haiku som doftar annalkande sommar
och frihet, hav
2006-05-01

  leopardia
åh, skön haiku... konstruktivt - för den filosofiska känslan, tempot och det vardagliga lugnet som den strör ikring sig..
2006-04-27

  b.c.
vad härligt det låter =)

det här är absolut inte den första av dina haikus jag fastnar för - du e riktigt bra på detta!!
2006-04-27

    ej medlem längre
målande och vackert!
2006-04-27

  Per Rydberg
Det låter lovande! Skönt flyt och god tanke!
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H