Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stressig jul

Stress, stress, stress
handla julklappar, hinner jag
jaha affärer har öppet till 20
julbord, massor med mat
blir jag full i år igen

köpa gran, klä den
Lucia kommer med ljus i hår
på häst eller släde
var är snön
som skall glittra och glimma

Firmans julfest
vågar jag gå
vaknar jag hemma
kan jag gå eller vinglar jag

adventsstaken hittar jag inte
kanske sålde jag den på blocket
glögg den vedervärdiga dryck
har kvar sen 1975

skicka julkort
har 461 vänner på facebook
många julkort
hinner jag.

Nu är det jul igen och vad jag längtar till midsommar




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-02 16:28



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Du har ett litet trevligt utveckingsområde när det gäller att få ner stressen inför fridens stora helg
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson