Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leta efter mig en annan dag


Leta efter mig en annan dag
jag tror att jag kan ändra mig
jag tror att jag kan ändra mig

Går i cirklar kring en port
tills någon stannar
och börjar sjunga med
pratar om ensamhet
i tysta röster, jag är blyg
men du kan nå mig i det tysta.

-

Det finns en kärlek
som är som ett resande ljus
jag tror att vi kan se det i varandra.







Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 173 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-02 22:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
din text förmedlar både renhet och värme, den visuella formen är fin med de två armarna som värnar om känsligheten, blygheten, slutraderna är som... jag finner inte ord, kanske som ett helnat sår?

2016-01-06

    ej medlem längre
"I tysta röster, jag är blyg
Men du kan nå mig
I det tysta." Mycket fint.
2016-01-05

    Marica Dahl
Trevande, försiktig och hoppfull text. Gillar detta!
2016-01-04

  Nanna X
Fin och ödmjuk text!
2015-12-05

    ej medlem längre
Sökande efter gemenskap...efter förståelse...tills att något stämmer...
Som jag läser det...
Fin text om att nå fram!
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu